22 Mayıs 2013 Çarşamba

Kitapçım kapanıyorr :(

Malesef kitap okuyan istatistiklerinde neredeyse sonlarda olan Türkiye bir kitapevini daha kapattırdı..









Bu durum beni hem sevindirdi hem üzdü.. Sevindim çünkü çok istediğim kitapları 5 TL ye aldım üzüldüm artık yıllardır gittiğim kitap evi kapanıyor.

Acılı bir blog postu yazmamaya gayret ederek hemen aldıklarımı sizlere tanıtayayım :)
 


Madeline Hunter - Bir Gecelik Günah KonusuSen mahvolmuşsun ve o bunu biliyor. Seni şimdi istese alabilir ve bunu da biliyor. Bu felakete direnmek için en iyi silahını ve sebebini kaybettin, bunları da biliyor 
Madeline Hunter'ın günah dolu, bu baştan çıkaran ve imkânsız aşk masalında sırlar ortaya dökülüyor.! 
Hunter'ın cezbedici, merak uyandırıcı hikâyesi iki insanın mutlu olmak için mücadelesini anlatıyor.
-Booklist 


Saygın bir leydinin konumunu kaybedişi her zaman çok zorlu olmuştur. Ne var ki tanımadığı yakışıklı bir centilmen kurtuluşu için tek yol olacaktır. Ancak geçmişleri ikisinin de yakasını bırakmayacaktır. 
Madeline Hunter'ın günah dolu, bu baştan çıkaran ve imkânsız aşk masalında sırlar ortaya dökülüyor. 
Çapkın asilzadelerin ve açık saçık kadınların arasında göze çarpan yakışıklı yabancı, kadının bakışlarını konuk odasının diğer ucundan fark eder. Yolları Roselyn Longworth'ün hiç tahmin edemeyeceği şekilde kesişmek üzeredir. Genç kadın gece bitmeden açık artırma ile en yüksek parayı verene satılacaktır ve Kyle Bradwell onu bir cehennemden bir başkasına götürecek olan kişi olacaktır. Ancak Kyle onu 'kazandığı' andan itibaren, genç kadına uzun zamandır tanık olmadığı bir nezaketle davranır. 
Nihayet Rose Kyle'a bunu yaptıranın ne olduğunu öğrendiğinde artık her şey için çok geçtir. 
Baştan çıkarmanın ilk adımı teslim olmasına yetecektir. 

Sabrina Jeffries - Ömür Boyu Sürecek
Haversham Markizi Leydi Christabel'in, onu mahvedebilecek bazı mektupları geri alması gerekmektedir. O kadar çaresizdir ki, bu mektuplara ulaşmak için, ünlü kumar kulübü sahibi Gavin Byrne'ın metresiymiş gibi davranarak onunla birlikte rezil bir ev partisine gitmeyi kabul eder. Ve Byrne'la, ondan gerçek bir metresin davranışları hakkında ders almak konusunda anlaşır ama bu derslerin sonradan ne kadar tehlikeli bir hal alabileceğini tahmin edemez. 

Gavin da, kendi çıkarı için, gizlice mektupların peşine düşer. Amacı, henüz ufacık bir çocukken onu Londra'nın en kötü kenar mahallelerinde yaşamaya terk eden asil babasından intikam almaktır. Bu intikam planının yanı sıra, metres derslerinin başarılı ilerleyişinden de aşırı bir zevk almaktadır. Çok geçmeden bu güzel genç dulu yatağa atacağından şüphesi yoktur. Ama Gavin, birdenbire kendini Christabel'in baştan çıkarıcılığına hapsolmuş bir halde bulur. Genç adamı zorlu bir karar beklemektedir. Ya hayatı boyunca planladığı intikamı almaktan vazgeçecek ya da kendini, bir intikamdan daha çok ihtiyaç duyduğu kadını korumaya adayacaktır. 

Heyecanlı bir Şekilde okuyacağım günü bekliyorum :)

Okumayan hiçbir insan kalmasın diye varız . Destekleriniz için teşekkür ederim :)

2 yorum:

  1. kötü olmuş ...kitapçılar yavaş yavaş bitiyor üzücü bir durum artık büyük firmalar çıkınca yada internet çıkınca kapanmaları olağan oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. malesef şimdi gidip yardım ediyorum ama ikna edemiyorum kitapçıyı kapamasınlar ya :(

      Sil