30 Mayıs 2013 Perşembe

Ben durmam hele hele en aradığım kitaplarla karşılaşırsam hiç durmam :)


Şuan yaşadığım duygu karmaşasını anlatamam . Uzun zamandır beklediğim 2 kitabı yalnızca 10 TL'ye aldım .Bizimkitap Evi 'nden..

Bir önceki postumda da bahsettiğim gibi kitapçım kapatıyor ve ben bunun üzüntüsünü yaşarken istediğim kitaplara inanılmaz ucuza sahip olduğum içinde mutluluk duyuyorum . Sanırım bencillik duygum kitaba karşı çıkıyor . :)

Neyse en iyisi konuyu uzatmadan aldığım kitapları tanıtayayım :)



Johanna Lindsey - Aşkta Seni Seçtim

Evlilik aşkı öldürür diyenlerden misiniz yoksa ikisi de bana göre değil diyenlerden mi? 

Evliliğe ve aşka inanmayan, her limanda sevgilisi olan bir adam ve karşısına kötü bir tesadüfle çıkan dünyalar güzeli bir kadın... Biri aşkın her şeyin üstesinden geldiğine inanır, diğeri ise "Ben âşık olmam, bana âşık olurlar, diyerek çapkınlık yapmaya devam eder. Bu düşünceler kadını yorsa, üzse de mücadelesinden hiç vazgeçmez. Ne yapıp edip kararlı ve güçlü bir kadın olarak bu adamı yola getirir. Ama kendisi de çok kırılır, yıpranır. Aslında adam da kadına bağlanmıştır ama öyle inatlaşmıştır ki hayatla asla bir kadını sevemeyeceğini, âşık olamayacağını savunduğundan geri adım atmamak için direnir.
Sonuç mu? Evlilik aşkı öldürmez.



Frank Schatzing - Ölüm ve Şeytan

"Sürükleyici aksiyon sahneleri... Schätzing hikaye anlatımındaki müthiş yeteneğini sergiliyor ve şöhretini pekiştiriyor." PUBLISHER WEEKLY

Yıl 1260. Avrupanın en iddialı yapısı olan büyük katedral yavaşça Köln sokakları üzerinde yükseliyor, göğe ulaşmış kulelerinin ve payandalarının gölgesinde ise doğaüstü yeteneklere sahip bir suikastçı yeni avlanma alanını gözlüyordu.
İnsandan çok bir gölgeyi andıran katil ilk kurbanının canını almakta hızlıdır; ama bu cinayetin bir tanığı vardır: Tilki Jacop adlı, alev saçlı bir hırsız. Siyahlara bürünmüş heyuladan korkmakta haklı olan Jacop, canını kurtarmak için kaçmaya başlar; bizzat Ölüm Meleği tarafından kovalanmakta olduğuna emindir.
Kurnaz Tilki, şehrin sokaklarını avcunun içi gibi bilmesine rağmen en sevdiği silah tabanca kabzalı bir arbalet olan zalim ve yaman katilden bir türlü kurtulamaz. Kader, aldığı yaralar ve çaresizlik Jacopu elbise boyacısı güzel bir kız, onun ayyaş bir serseri olan babası ile bilge bir din adamı olan ve fikir tartışmalarını şarabı sevdiği kadar seven amcasından yardım istemek zorunda bırakır.
Bir arbalet okuyla gelecek zamansız ölümün tehdidi enselerindeyken, Jacopun alışılmadık çetesi kendilerini bastırılamaz bir intikam arzusundan doğan ve şehri paramparça edecek bir komployla karşı karşıya bulur.
Sokaklar kana bulanmak üzeredir.



Rita Hunter - Tatlı Tuzak

Şiddetli yağmur yüzünden kabaran dere, Sedgwick’lerin evini kasabaya bağlayan köprüyü seline kattığında, kimse olacakları tahmin bile edemezdi.
Grandoor Dükü Connor Tracey prensipli bir adamdı. Çapkın olabilirdi ama evli ve tecrübeli kadınları yatağa atmak sayılmazsa, kimse bir ahlaksız olduğunu iddia edemezdi… Fakat günah kadar çekici, melek kadar güzel taşra gülü Claire’in odasına, gecenin bir yarısı onu rezil etmek pahasına girmeye karar verdiğinde tüm prensiplerinin ve erdemlerinin birkaç kadeh brendi ile yok olup gidecek kadar zayıf olduğunu görecekti.
Ancak bu kendisiyle yaptığı bir iç hesaptı… Asıl hesap ise o meleğin değil de, erkek kılıklı arkadaşının yatağında uyandığında vereceği idi… Evet, kesinlikle Tanrı’nın oyununa gelmişti…
Elisha Clewland erdemleri olan bir kızdı. Işıltılar saçan bir güzelliği ya da kasabanın erkeklerini baştan çıkartan bir cazibesi yoksa da dürüst ve gururluydu. Fakat yolculuğu dönüşünde kasabalarında mecburen konaklayan soyluya ilk görüşte âşık olunca hiçbir zaman yapmayacağı bir şey yaptı… Nişanlı arkadaşının odasına girmeye niyetlenirken odaları karıştıran adamı, sadece kendisinin bildiği bir gerçekle aydınlatmak yerine, yalan söylemeyi tercih etti.
Bunun için cehennemde yanması gerekir miydi?



Celeste Bradley - Gönlünü Kimseye Kaptırma

Dik başlı güzel Agatha Cunnington kayıp kardeşi Jamesi aramak üzere taşradan Londraya gider. Elindeki tek ipucu Griffin imzasını taşıyan gizemli bir mektuptur. Ancak Agathanın amacı uğruna saygı duyulan evli bir bayanmış gibi sosyetede rahatça zaman geçirebilmesi için öncelikle bir kocaya ihtiyacı vardır... Simon Rain gibi uzun boylu, zarif ve gösterişli birine.

Sihirbaz olarak da bilinen Simon Rain Yalancılar Kulübünün bir üyesidir. Adamları birer birer komploya kurban gidince bunun sorumlusunu bulmaya çalışır ve ipuçları onu Griffin adlı kişiye götürür. Kılık değiştirerek Griffinin metresi olduğuna inandığı Bayan Agatha Applequistin evine girer ve çok geçmeden Yalancılar Kulübünün ilk kuralını ihlal ederek kendini bir anda genç kadının cazibesine kapılmış halde bulur.

"Heyecan verici bir okuma serüvenine hazır olun..."
Sabrina Jeffries

"Macera dolu, merak uyandıran, zevkli bir hikâye."
Gaelen Foley

"Bradley mizah yeteneğiyle hikâyeye bambaşka bir tat katıyor."
Romantic Times

2 yorum:

  1. kitaplar orjinaldi dimi buse

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tamamı orjinal korsan satışları yok . Benim uzun senelerdir alışveriş yaptıgım biryer güvenilir . :)

      Sil