21 Nisan 2013 Pazar

Tatlı Bela İçin Yorum Hazırlığı :)


 Benim hayalimdeki Travis Meddox kim mi ? :) 
Kocaman bir Ahhhhh çekerek işte şu gördüğünüz Afet derim :)
Adam benim gördüğüm en odun ama Abby'e karşı ennn ennn ennn ennn enn ROMANTİK adam :)
Bence Türk erkekleri biraz örnek alsa iyi olabilir :)
Bu postumda sadece Travis'e ait olsun istiyorum. Çünkü Travis'i anlatmak için yoruma özenemeyebilirim :)

TRAVİS KİMDİR ?
Travis benim 
http://tarihiaskromani.blogspot.com/ 'unda dediği gibi haremimin ilk üyesi  ve son üyesi :) Kendisi yasadışı bizim bildiğimiz kafes dövüşünü yapan ve artık rakiplerinin korkulu rüyası olan biridir. Ama Abby'i tanıdıktan sonra bu kötü şöhreti son bulur. Çünkü Abby'e dokunmaya bile kıyamayan biri ( Böyle adamlarda var kızlar :) )

Yanyana uyuyup kıza dokunmayacak kadar KRAL :)
Abbyle tanışmadan önce günlük ilişkileri ve dövüş yeteneğiyle bilinirken Abby onu kedi gibi birine çevirdi .Hayır hayalimde ki Abby öyle çirkin öyle lanet ki anlatamam :)

Neyse kitaptan bir kısmı anlatmak istiyorum yoksa burada çatlarım :)
Şimdi bizim has kızımız Abby 19 yaşına girecek tabi bazı olaylar oluyor kız tüm doğum günü planlarının bozulduğunu düşünürken arkadaşı America (yok yanlış okumuyorsunuz gerçekten kızın adı America ) kızı bir yere götürüyor o yeri okumanız lazım :) Sonra Sürpriiizzz:) Sonra tabi dogum gününde biiiiiir sürü olay oluyor ve bizim şaşkın Abby sarhoş oluyor tüm geceyi lavabo da geçirmek zorunda kalıyor ve bizim has has has erkeğimizde tüm gece Abby'nin yanında :)
Ay ben bu adama bayılıyorum :) İlk tek son haremimin sahibiii :)


Bu adama kocaman alkışş alalım lütfen :)

Kitaba da yorumdan önce azıcık değineyeyim . İlk sayfadan yani 1.sayfadan ne oluyoruz diyorsunuz çünkü konu ilk cümleyle beraber başlamış bulunuyor . Hiç bekletmeden karşınıza Travis çıkıyor zaten siz orada artık hayata bir başka bakıyorsunuz . Karşınızda öpmeyi bırak bakmaya kıyamayan bir adam var :)

Öyle yavaş okuyorum ki bitmesin diye gerçekten şuan tam aradığım kitap TATLI BELA'ydı .
Yabancı yayınları harika bir seçim yapmış .
Tebrik Ediyorum.
Ve okumak isteyenler tereddüt dahi etmeyin ..



4 yorum:

  1. Yorumu okumadan önce şu resim beni benden aldı :D Channing Tatum delisi olaraktan ahhh :D ben bu kitabı alıp hayallere bu herifi sürüklemeliyimmmm :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle Travis karakterine çoook yakışıyor :)

      Sil
  2. bu yıl o kadar çok kitap aldım ki artık bu senelik yeter daha almayacağım diye kendi kendime söylendim... o kadar güzel bir kitapsa almadan daha ne kadar dayanabilirim bilemem :)daha diğer kitaplarımı bitiremedim göçebe kitabına takılıp kaldım büyülendim desem yeridir.. eğer bu kitabı da alırsam ve aynı etkiyi yaratırsa ohhh miss gerisi kebap vallahi :) kitap d&r da satılır mı ya da herhangi bir kitapçıda bilgin var mı acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zeynep hanım
      Sizin gibi bende çk kitap aldım hele Nisan ayı 20 üzeri kitap almışım ama gerçekten bir aşk kitabı tavsiye et derseniz Tatlı Bela derim . Şuan aşk kitaplarına elveda dedim :) Hiç bir kitap Travis tadını vermiyor :) D&R 'da bulabilirsiniz sanırım . Ben ilknokta.com 'dan sipariş etmiştim

      Sil