24 Temmuz 2013 Çarşamba

Uyarı ! Fantastik kitap sevmeyene bile sevdirecek bir post hazırlığıdır .. ! ^.^

Öncelikle uyarmam gerekirse bu post çok konuşulan , çok tartışılan , çok kalp krizi geçirten ve çok aşık eden, aylarca , yıllarca okuyup etkisinden çıkamadığımız , filmini izleyip nasıl bu kadar iyi- bu kadar kötü olur diye kızdığımız, yeri geldiğinde filmini her şeye rağmen sayısız izlediğimiz.. Aşka inanmadığımızda olsun ''O'' var dediğimiz aslında hiç var olmayacağını bildiğimiz.. Vampir olsa da , Kurt adam olsa da , Büyücü olsa da , Allah vergisi seçilmiş biri olsa da , Zombi dahi olsa da koşulsuz şartsız sevdiğimiz Erkek ve Kadın başrol ya da ana karaktere bir kez daha sayısızca aşık olduğumuz gibi aşık olmak için hazırlanmıştır..

Şimdi Derin Bir Nefes Alın Hazırsanız Başlıyoruz ^.^

İLK DURAĞIMIZ

Muhteşem Yaratıklar Serisi ^.^



Yurtdışında çok konuşulan kitaplar Epsilon ile yıllar önce çıkmış ancak bir süre ilgi toplayamamış unutumuştu. Daha sonra Film haklarının alındığının öğrenilmesiyle bir anda her yerde Muhteşem Serisi okunmaya yorumlanmaya izlenmeye ve eleştiriler yapılmaya başlanmıştı.

Herkesin görüşü bir ve aynıydı .. Kitaplar adı gibi MUHTEŞEM.. Ancak film kitaba yakışmayacak kadar vasat..

Bunun için Agustos ayı okuncak kitabımız seçildi. Kitap Soluğu Muhteşem Serisini okuyacak..

İşte filme ait gifler :)

































2.DURAĞIMIZ

Harry Potter Serisi ^.^



Hem kitapları hem de filmi yıllarca yerel kanallar da dahi konuk olan , filmi çıktığında sinemalarda ek seanslar konulan , kitaplarının baskısı bitip tekrar hızla yeni baskıları yayınlanan , soluksuz okunan ve soluksuz izlenen .. Neredeyse hiç denilebilecek kadar az eleştiri alan (unutmayalım ki eleştiri de bir beğeni sonucu yapılır) film ve kitabımız :)

İşte Filme ait gifler :)












3.DURAĞIMIZ

Alacakaranlık Serisi ^.^


7'den 70'e herkesin sevgilisi Vampir Edward'ımız (aslında çok kıskanç biriyimdir Edward'ım da diyebilir miyiz ? :) ) ve Bella'nın ''En güzel aşk Vampirle Olandır '' dedirten bir seri..
Uzun zaman gerek film gerekse kitaplarla Vampir sevgili arayışına girdik yetmedi acaba vampir var mıdır ? diye Google Amcayı yeterince rahatsızda ettik yetmedi Edward <3 koyup sevgilimizle kavga bile ettik . Ama pes etmedik hala Edward bizim ilk Vampir aşkımız ve ilk göz agrımız :) Yetmedi yeri geldi Jacob'uda sevip Edward 'a ihanette ettik. Onun kurt adam olup Bella evlensede hala onu sevmesiyle eridik bittik ''Bırak Bella'yı ben burdayım '' diye isyan dahi ettik ..Yılmadık usanmadık hala hala hala AŞIĞIZ.. :)Onun yeri nesillerce devam edecek torunlarımıza ''Ahhh bir zamanlar bir kitap okudum evladıııımm. İşte o gün bugündür kendimi dedenin Vampir ya da kurt adam  olduğuyla ilgili kandırıyorum '' gibi konuşup torunumuzun bizden korkmasını dahi sağlayacağımızdan eminim :)


İşte Filmden gifler :)










4.DURAĞIMIZ

Vampir Günlükleri Serisi ^.^



Bildiğiniz ya da şuan öğreneceğiniz gibi Vampir Günlüklerinin filmi değil dizisi vardır ve gerçekten ciddi bir kitle tarafından büyük bir beğeniyle izlenmektedir. Stefan ve Demon kardeşlerin koruyucu vampirliklerine biten bizim kızlarımız artık yazara baskı yapa yapa ek seriler oluşturdular :) O Elena varya o Elena onu bana verseler iki kardeşi de nasıl parmağında oynatıyor nasıl :) Buldu tabi iki yakışıklıyı tercih yapamıyor :)
Bitmeyen Vampir günlükleri Sezonları ve Kitapları büyük beğeniyle okunup izlenmektedir :)

Şimdi bile Demon deyince kalbim küçük kalp krizi atakları geçiriyor .. :)

İşte Diziden gifler :)
















5.Ve Son DURAĞIMIZ

Sıcak Bedenler kitabı ^.^









 Ve ben bu son durağımıza bayılıyorum.. Kitabını daha alamasam da filmi izleyip ZOMBİLER AŞKINA diye evde 1 hafta gezindim her yerde zombi kitabı aradım sonra gittim Altın Bilek Yayınlarından Öldüren Güzeli aldım. O derece psikopat oldum desem yeridir. Ve şimdi Tekrar ZOMBİLER AŞKINAAAAAA <3

Tek anlamadığım kitap Sıcak Bedenler ancak Film adı Sıcak Kalpler Puff :) Neysem yine de seviyorum seviyorum seviyorum :)


İşte Filmden Gifler ^.^




Tipe bakııınnn yaaaaa :)



 



Umarım beğenmişsinizdir :)

Fantastik kitaplar Candır :)
Hele bu 5 kitap Can'nın Canıdır :)

7 yorum:

  1. güzel paylaşım elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel seçimler elinize sağlık bende fantastik kitaplar konusunda ilknokta.com sitesini öneririm baya iyiler. https://www.ilknokta.com/fantastik-kitaplar-m143.html

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Fantastik sevmemek de pek olası değil ki. :)
    http://kitapyorumu.com

    YanıtlaSil
  5. aaahhh alacakaranlık ve harry potter giflerinde eridiğğm

    YanıtlaSil