31 Ekim 2016 Pazartesi

FANTASTİK KİTAPLAR ÖLÜMSÜZ OLSUN

Herkese kocaman Selam :) 

Ciddi bir fantastik okuru olma yolunda hızla giden ben, sizleri yine bir fantastik kitap tanıtım postu ile karşılamak istedim. 

Uzun zaman önce yayınladığım Uyarı ! Fantastik kitap sevmeyene bile sevdirecek bir post hazırlığıdır .. ! ^.^ yayınına gösterdiğiniz ilgiden sonra bu postuda umarım çok seversiniz.



1.Siluet / Andrea Cremer 

2013 de ilk kitabı Siluet ilk çıktığında ciddi anlamda ilgi odağı olmuş aynı zamanda bir sürü blogger tarafından yorum yapılmıştı. Konu olarak fantastik kitaplara yeni başlayacaklar ve yeni başlayanlar için dogru tercih olabilir . 

%20 'den % 70 'e kadar indirimlerle  daha pek çok yayınevinin fantastik kitabını bulabileceginiz internet satış sitesi için   FANTASTİK KİTAPLAR  yapmanız yeterli :) 

Konusu ; 

Bir kurt sürüsüne söz geçirebiliyor Ama kalbine asla!

"Ateşli ve kesinlikle heyecan verici."
-Becca Fitzpatrick-, Fısıltı'nın yazarı

Calla, kaderinin ona ne getireceğini biliyordu:

Geleceğin ateşli alfa kurdu olmak... Ren Laroche'la eşleşecek, onunla omuz omuza savaşıp sürüyü yöneterek Bekçiler'in kutsal mekânlarını koruyacaklardır. Ancak yakışıklı bir gencin hayatını kurtararak efendilerinin yasalarını çiğnediğinde Calla kaderini, varlığını ve kendi dünyasını sorgulamaya başlar. Kalbini dinlerse her şeyini, hatta belki hayatını bile kaybedecektir.

"Zekice yazılmış bir seri, okuyucuları koltuklarına çiviliyor."
-Associated Press-

"Seksi ve sarhoş edici; aksiyon, gerilim ve kesinlikle aşk dolu... 
Daha fazlası için sabredemeyeceksiniz!
Doğaüstü romanları sevenler için tam bir başyapıt."
-Romantic Times-

"Son derece romantik."
-Justine Magazine-

"Silüet'in bağımlısı oldum!"
-Kay Cassidy-
(Tanıtım Bülteninden)


Ben blogumu çok boşlamışım evet evet ! ben nasıl favori serimin yorumlarını yapmamışım. :( 

Bu posttan sonra ani bir kararla buradaki paylaşılan tüm kitapların yorumları hızla yayınlanacak. 

MUTLU SON ve KİTAP SOLUĞU 'nun şiddetle önerisi olan Dragon Kin serisi okumadan geçmemeniz gereken enfes serilerden biridir. 

İlk kitabını ilk çıktığı hafta okuyan biri olarak hala hatırlayorum . Ejder serisi benden şiddetle tavsiyedir. 

Serinin 2.kitabı olan Ejderin Arzusu kitabının konusu 
                     
        Nolwenn cadısı Talaith için hayat hiçbir zaman kolay olmamıştı. Bir tanrıça tarafından köleliğe zorlanmış, kocası tarafından hor görülmüştü. Ve yaşadığı köydeki herkes kendisinden korkuyordu. Tam hayatının daha kötü gidemeyeceğini düşündüğü sırada, onu öldürmeye niyetli kızgın bir kalabalık tarafından, yatağından sürüklenerek çıkartılmıştı. Kimsenin hesaba katmadığı şey ise, gümüş yeleli bir ejderhanın onu kurtarmaya karar vermesiydi. 


Kudretli Briec, gözleri Talaith'e değdiği anda kadının onun olacağını biliyordu. Ama Talaith'in sivri dilini hesaba katmamıştı. Niçin onun da kendisini istediği halde bunu bir türlü kabul etmediğini anlayamıyordu. Kim Briec'i istemezdi ki? O, Kudretli Briec'ti. Dişiler, geceyi kollarında geçirmek için kavga ederlerdi. Ama ona Lort Kibirli diye hitap etmekte inat eden bu ufak tefek kadın basit dünyasını altüst etmişti. Briec dikkatli hareket etmezse insan dişisi hakkında bilmediği sırlar tüm ırkına felaket getirebilirdi...



"Seksi ve fazlasıyla esprili" 

-Romantic Times- 


"Aiken'dan mükemmel bir kitap daha." 

-RT Book Reviews- 


"Ateşli mi ateşli bir seri." 

-Library Journal-
(Tanıtım Bülteninden)

Bir sonraki postumuzda görüşmek dilegiyle :) 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder