4 Temmuz 2015 Cumartesi

Meral Kır I Aylardan Aşk Yorumu ile karşınızdayım. Aşkın Kadını Meral Kır *.*



                                             
AYLARDAN AŞK Arka Kapak Yazısı 


Böğürtlen Kışı ve Son Kamelya kitaplarının yazarı Sarah Jio
Gerçek olduğunu düşündüğünüz hayatınızdaki her şeyin kocaman bir yalandan ibaret olduğunu öğrenseydiniz, ne yapardınız?

Zengin Sancaktar Ailesi'nin en küçük çocuğu olan Tanem için hayat oldukça sıradandı. Arkadaşları ve ailesinin her zaman yanında olduğu Tanem'in tek gayesi işinde ilerlemekti, ta ki katılmak için gittiği, ama katılmadığı o toplantı sonrası geçirdiği trafik kazasına kadar...

İki yıl boyunca uyuyan Tanem uyandığında, hafızasını kaybetmiş ve yanında doktoru Yağız'ı bulmuştu. Ailesi ve geçmişine dair, özellikle bir şeyleri hatırlamak istemiyor, bir şeylerden kaçıyordu sanki. Yağız, uyutulduğu esnada kendisini zehirlemek isteyen esrarengiz kişiden de haberi olmayan Tanem'e hem yakınlık duyuyor hem de Tanem'in geçmişinde ne olduğunu ve onu kimin öldürmek istediğini bulmaya çalışıyordu.
Diğer taraftan Tanem'den uzak durmaya çabalıyor, adeta onunla savaşıyordu.

Acaba Yağız, Tanem'le ilgili gerçekleri öğrenebilecek miydi ve daha önemlisi Tanem'in aşkına karşı koyabilecek miydi? 
(Tanıtım Bülteninden)


Şimdi gelelim yorumumuzaaa*.*
Öncelikle 3.kitaba kadar beklememin nedeni Meral Kır ile olan dostluğumuzdan dolayı pek çok insanın objektif yorum yapamayacağımı düşünmesi ve benimde bu fikre inanmamdı. Daha sonra kendisinin yorumunu vlog şeklinde düşünsem de o özgüvene erişemedim. Bu zamana kadar da aklımdakileri gerçekleştiremeyip yazarımızı kahr-ı perişan ettim (Tabiki öyle birşey yok )

Aylardan Aşk kitap kokusuyla buluşmadan önce okuduğum ve Yağız aşkını hala kalbimin tüm odalarında hissetiğim ilk gözağrımız kitabımızdı. Türk yazarlara sıcak bakmayan hatta bu Türk yazar dostumumun ablası  olunca ''Aman Tanrım şimdi ben nasıl okuyacağım ? Beğenmezsem nasıl söyleyeceğim ? diye düşünürken şuan karşınızda ellerim klavyede titrerken bu güzel kitabı yorumluyorum.


Yağız Aslan

Doktor civanımmm *.*
Buzlar prensim
Cileli bülbülüm
Başarılı Erkek
Adam !

Bunları kazıyın aklınıza ;
Sonra mı ?

Aşk'ın Yağız hali
Tanem'in kalbindeki fırtınanın sebebi
Herbir kelimesi hançer etkisi
Romantizm'in ayaklı hali ! 






Tanem Sancaktar

Uyuyan Güzel
Masum şeytan (Kusura bakma Meral Kır ama bunu yazmam gerekiyordu )
Yağız'ın buzlarını eriten ateş
Aşkı için gözleri kararan
Kendinden emin
Yaşadıklarına gögüs gerek
Sancaktarların prensesi






''Yüregimi paramparça eden, nefesimi kesen,bogazımı düğümleyen bu aşkı istiyordum.Yazğımda vazgeçmek varsa bunu bana seçtirme.Kaderim ayrılıkla sonuçlanacaksa isyanımı bağışla Allah'ım''

Tanem geçirdiği kaza ile bilincsiz bir şekilde bir Eylül günü Yağız'ın bulunduğu hastaneye getirilir. Bilinçsiz yılları gerisinde bırakan Tanem herşeyden habersiz uyurken Yağız onun üzerinde ilk kez denediği tedavinin sonuçunu takip etmek için bir gün bile Tanem'in yanından ayrılmaz. 
Herşey yolunda giderken artık uyanma zamanı gelmişken bir anda Tanem'in durumunu kötüye gidince Yağız bu işin içinde birşeylerin yanlış gittiğini farkeder. 
Sırlarla dolu Sancaktar ailesine Tanem sayesinde bir kere adım atan Yağız için kaçış yolu artık yoktur. 
Kimin ? Neden yaptığını bilmediği farklı ilaçların Tanem'e verildiğini ve yavaşca genç kadının ölümüne sebep olmasını sağlayacak bu ilaçlar uyuyan güzelimiz için aslında basit bir kaza olmadığını göstermektedir. 

Neyse ki bizim kurtarıcı prensimiz Yağız'ımız uyayan güzelimizi uyandırmayı başarır ancak Tanem uyuduğu zaman dilimi içerisinde hiçbir hareket fonksiyonunu kullanmadığı için zor zamanlar geçirdiği yetmezmiş gibi hafızasını da kaybetmiştir. 

Sancaktarlar birbir Tanem'e anılarını anlatırlarken göstermek için getirdikleri resimlerinde yırtılmasıyla Yağız'ın tahammülü taşmış ve Tanem'i kanatları altına almıştır. 
Deneyi, hastası olan Tanem bu kanatlar altında aşk ile karşılaşmış Yağız'ın saklandığı geçmişindeki buzları eritmeye yetmiştir. 

''Yağız'sız her gün ölmek yerine , bir kere ölmek isyansa;bu isyana dur demeye Tanem'in gücü yetmezdi.''



(Afişi tutan toplu saçlı kız benim *.* ) 

Sırlarla dolu Sancaktarlar'ların her birine bir bir itinayla inan sevgili yazar Meral Kır sizi Doruk ve Asya ikilisininde aynı anda etkisine alıyor. 

Tanem'in kardeşi Asya , Yağız'ın dostu Doruk *.*
2.Kitap Aşkı Seçtim kitabında bu muhteşem ikiliyi okuyacaksınız ama size kötü haber eger hala almadıysanız Aylardan Aşk kitabını alacağınız zaman Aşkı Seçtim'i de mutlaka ekleyin. Final bölümünde ki tek bir cümle yüzünden kitap bittiğinde saçınızı başınızı yollabilirsiniz:) 
Yazarımızın kitabı yüzünüzde tokat hissi yaratabilecek cinsten :) 

''Sorunsuz ,mükemmel bir hayat vermeyi vaat edemem sana ama seni son ana kadar seveceğime,ellerini hiç bırakmayacağıma söz veriyorum''

Tanem'in kaza geçirme sebebini ögrenmek için hararetle çevireceğiniz sayfalar , Yağız'ın neden buzlar prensi olduğunu ögrendiğinizde yutkunamayacak kadar gözlerinizin dolacağı, Tanem ve Yağız'ın aşkını satır satır notlar alacağınız, herşeyden öte finalinde yapma bunu yapma diye bağıracağınız bir kitapla sizi başbaşa bırakıyorum :)

Daha ne söyleyebilirim ki
Aşkı Seçtim Yorumumda buluşalım *.* 


3 yorum:

  1. Evet evet,sayende karar verdim,bu yazarı denemeliyim. :)

    YanıtlaSil
  2. Evet evet,sayende karar verdim,bu yazarı denemeliyim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence kaçırmamalısın :) tavsiyeme güvendigin için teşekkür ederim :)

      Sil