9 Aralık 2016 Cuma

Jennifer Apodaca | Kalbim Aşktan Yana Kitapla Mola Okuma Etkinliğinden herkese Merhaba :)



Yeni Turlar yeni Etkinliklerde hız kesmeden devam ediyoruz.
Yeni Etkinliğimiz ışık hızıyla devam etti ve benim yorum günüme geldi bile. 
NEMESİS YAYINLARI 'ndan yana okuduğum kitaplarda beni şuana kadar bundan uzak durun diyebileceğim bir kitap olmadı . Kalbim Aşktan Yana kitabı da benim için keyifli sınıfıma giren kitaplar arasında. 

Kitabın Arka Kapak Yazısını sizlerle paylaşayım sonra Spoiler vermeden ki bunu nasıl başarıcam hiç bilmiyorum 😃😂Yorumuma geçeriz.

Megan ve Adam birbirlerinin okul aşkıdır. O günlerde Meganı açıklayamayacağını söylediği sebeplerle terk eden Adam bir süre sonra kasabadan ayrılır ve kendine şehirde başka bir hayat kurar. Yıllar sonra kısa bir süre için kasabaya geri döner ve merakına engel olamayarak Meganı görmeye gider. Bu buluşma onlar için sürprizlere gebedir. Genellikle kavuşmak imkânsız gelir insanlara ama o gün yaşananlardan sonra Megan ve Adam için ayrılık imkânsız olacaktır.


Arka kapak yazısında okuduğunuz gibi İlk Aşklar Ölümsüzdür! Megan içinde ilk aşkı ölümsüz olmuştur. Adam ailesini kaybettiği günlerde Meganın destegiyle ayaga kalkar çünkü söyleyemediği sırlara sahiptir ve artık kimsesiz kalmıştır. Yaşının gençliği , yaşadığı psikoloji Megan'dan kaçmasına sebep olur ve uzun yıllar gelmemek üzere Piyade Askerliğine geri döner.
Megan artık daha güçlü bir haldedir. Çünkü şeffaf hayatında artık sorumlulukları olan bir kadındır. Veterinerlikte iyi bir kariyere ilerlemektedir ve artık koruması gereken çok önemli bir sorumlulugu vardır. Artık Megan'ında Adam'ın duymaması gereken sırlarla doludur hayatı.





Yeniden karşı karşıya gelen Adam ve Megan aşklarına sahip çıkabilcekler mi ? 
Aralarındaki bitmeyen çekime yenilecekler mi?

Peki sırları ?

Aşklarına engel olacak mı ?

Herzaman söylüyorum '' İLK AŞKLAR ÖLÜMSÜZDÜR'' ölümsüz aşklarımıza okuyalım dostlar 😍🚰

Bir sonraki Kitapla_Mola Etkinlik veya Turunda görüşürüz :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder